Activity Distribution

работни пакети

-Работни пакети- Главната цел на овој проект е да се развие сеопфатен едукативен комплет зајакнат со иновативна алатка за виртуелна реалност.Преку овој комплет имаме за цел да шириме прецизни знаења за тоа како да се...
More about